Familjerådgivning

Mer än 16 års erfarenhet

Vi hjälper dig med familjerådgivning

Vi är en familjerättslig juridisk byrå specialiserad inom frågor som rör familjerådgivning och familjejuridik. Vi har stor processerfarenhet inom dessa frågor och kan erbjuda dig kvalificerad hjälp och rådgivning.

Vi är unika genom att alltid sätta barnet i centrum och ger dig en helhetslösning.

Klienter i och hela Sverige

Tack vare vårt unika arbetssätt har vi klienter runt om i hela Sverige. Vi reser till dig och har väl utvecklad teknik för att även tillgodose klienternas behov online.

Juristen Tea Guttsmann

Har du frågor kring hur vi kan hjälpa dig?

Ring oss så svarar vi på dina frågor.

Hur vi tänker...

På Barnens Juristbyrå har vi ett helhetstänk och fokuserar inte bara på vårdnadsjuridiken in domstol utan även på familjernas relationer före och efter en skilsmässa. Även om domstolarna kan göra en hel del och vi hjälper till som ditt ombud kommer det en tid efter domen när det krävs att man kan samarbeta med den andra föräldern för barnet/ens skull. Det krävs att man kan kommunicera även om man har ensam vårdnad eftersom barnet alltid i princip har en rätt till umgänge med båda sina föräldrar.

Det här gör vi!

Under familjerådgivningen fokuserar vi på lösningar och vad som verkligen fungerar. Målet är att föräldern eller föräldrarna och barnen ska ha så mycket ny kunskap, kommunikationsstrategier och lösningar att oavsett livssituation så kommer relationen nu att förbättras stärkas och ta ny form.

Fungerar det verkligen?

Via praktiska övningar som vi lär ut får man lösningar med sig hem. Vår vision är att göra mer av det som fungerar och mindre av det som inte fungerar. Fungerar inte något så provar vi något annat. Vi fokuserar mindre på hur något fungerar och mer på Vad som fungerar med målet att uppnå det resultat ni eller du söker.

Hur många gånger behövs?

Det beror på vad det är du/ni önskar som resultat. Ofta är det tillräckligt med ett par gånger. Vi vill att ni ska lära er så mycket att ni självständigt kan tillämpa kommunikationsstrategierna.

Får jag komma flera gånger?

Självklart är du välkommen flera gånger för att fylla på.

Steg för steg tillsammans!

Kontakta oss

Samtal och råd

Handlingsplan

Familjerätten

Vad säger våra klienter?

Elin

Elin

”Har precis avslutat en fantastiskt lärorik praktik på Barnens Juristbyrå. Har fått möjlighet att testa på det juridiska arbetet och göra kvalificerade uppgifter och hjälpa människor! Har samlat på mig jättemycket erfarenhet och lärdomar som jag kommer bära med mig”

Åsa

Åsa

”Vill bara säga att min son och jag har fått sån otrolig hjälp och stöd. Denna känsla att kunna prata och berätta och bli TRODD. Att se min son förändras till en glad, munter, positiv och spjuver aktig pojke med stjärnor i ögonen. En pojke som varit inåtvänd, utagerande, skrikig, mm det värmer en mammas hjärta stenhårt. Kommer aldrig kunna tacka er nog..”

Cecilia

Cecilia

”Är så tacksam att jag använt Barnens Juristbyrå. Inga barn inblandade i min historia men väl djur. Jag önskar att alla som är i en svår situation i livet, där man behöver hjälp, att träffa en sån proffsig ödmjuk och kunnig person som Tea.
Tack Tea för ditt mentala stöd med..
kram Cecilia”

Har Du frågor kring hur vi kan hjälpa Dig?

Använd formuläret bredvid för att snabbt och enkelt komma i kontakt med oss, eller ring för kostnadsfri rådgivning +46 010 200 71 20

Kontor

Stora Eke 3
590 45 Brokind
Vi har även filialer i Linköping, Värnamo, Malmö, Göteborg, Stockholm

Kontakt

info@barnensjuristbyra.com

Våra tider

09 - 18 och efter överenskommelse.
Vardagar och helger.